У Київській області працювали сили ППО

unn.com.ua 27 Апр. 23:13 Категория:Війна

У Київській області працювали сили ППОСили протиповітряної оборони працювали в Київській області під час повітряної тривоги, виявляючи та реагуючи на ворожі БПЛА, але згодом тривогу було скасовано.

На окупованих територіях дітей примусово навчатимуть керувати дронами

unn.com.ua 27 Апр. 22:47 Категория:Війна

На окупованих територіях дітей примусово навчатимуть керувати дронамиРосійські окупанти планують з 1 вересня 2024 року змусити дітей на окупованих українських територіях відвідувати курси керування безпілотниками, які викладають російські військовослужбовці, порушуючи міжнародне право та гуманітарні принципи.

Кличко заявив про завершальний етап робіт на мосту-хвилі на Оболоні

unn.com.ua 27 Апр. 22:36 Категория:Анонси

Кличко заявив про завершальний етап робіт на мосту-хвилі на ОболоніКиївський міський голова Віталій Кличко оголосив про завершення робіт на Оболонському хвильовому мосту та перетворення Оболонського острова на нову рекреаційну зону з пішохідним мостом, паркінгом та спортивними майданчиками.

росіяни обстріляли Нікопольщину з артилерії та дронами, двоє поранених

unn.com.ua 27 Апр. 22:16 Категория:Суспільство

росіяни обстріляли Нікопольщину з артилерії та дронами, двоє пораненихРосійські війська обстріляли Нікопольський район з артилерії та безпілотників, поранивши трьох жінок віком 40, 88 та 59 років, а також пошкодивши будівлі та інфраструктуру.

Нічний удар по енергетиці: у Міненерго розкрили подробиці

unn.com.ua 27 Апр. 21:50 Категория:Суспільство

Нічний удар по енергетиці: у Міненерго розкрили подробиціРосійські окупанти вночі атакували об'єкти енергетичної та газової інфраструктури в Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях, поранивши енергетика та завдавши шкоди об'єктам енергетики, але енергосистема України залишається стабільною завдяки власній генерації та імпорту.

На Півдні ППО знищила три розвідувальні та один ударний БПЛА

unn.com.ua 27 Апр. 21:44 Категория:Війна

На Півдні ППО знищила три розвідувальні та один ударний БПЛАУкраїнські сили протиповітряної оборони знищили чотири російські безпілотники, в тому числі один ударний та три розвідувальні, в Одеській та Херсонській областях.

З’ясовували стосунки: 23-річний вчитель напав з ножем на двох колишніх учнів, один з них - загинув

unn.com.ua 27 Апр. 21:34 Категория:Кримінал та НП

З’ясовували стосунки: 23-річний вчитель напав з ножем на двох колишніх учнів, один з них - загинувУ Житомирській області 23-річний вчитель наніс ножові поранення двом колишнім учням, вбивши одного і важко поранивши іншого, після того, як конфлікт через дівчину переріс у бійку.

Солідарність лідерів у захисті від терору має працювати 24/7 - Зеленський

unn.com.ua 27 Апр. 21:14 Категория:Війна

Солідарність лідерів у захисті від терору має працювати 24/7 - ЗеленськийПрезидент Зеленський закликав лідерів до цілодобової солідарності проти російського терору, щоб терористи зазнали поразки. Україна готується до нової комунікації з партнерами, щоб зміцнити свої позиції і переконати москву, що війна нічого їм не дасть.

Кубинські найманці вбили російського командира через жорстоке поводження - АТЕШ

unn.com.ua 27 Апр. 20:58 Категория:Війна

Кубинські найманці вбили російського командира через жорстоке поводження - АТЕШКубинські найманці, які воюють на боці росії на Покровському напрямку, вбили свого російського командира через постійні приниження, побиття та затримку заробітної плати.

Закінчаться до кінця травня: Малюська про дискусії щодо долі активів рф

unn.com.ua 27 Апр. 20:44 Категория:Війна

Закінчаться до кінця травня: Малюська про дискусії щодо долі активів рфОчільник українського Мін'юсту заявив, що для досягнення міжнародного консенсусу щодо конфіскації російських активів залишилося близько півтора місяця, оскільки саміт G7 в середині червня, ймовірно, формалізує рішення з цього питання.

Роботи будуть завершені вчасно: Шмигаль проінспектував будівництво другого рівня захисту на електропідстанціях

unn.com.ua 27 Апр. 20:31 Категория:Війна

Роботи будуть завершені вчасно: Шмигаль проінспектував будівництво другого рівня захисту на електропідстанціяхПрем'єр-міністр України проінспектував будівництво другого рівня захисту на електропідстанціях під час візиту до Волинської та Львівської областей, запевнивши, що роботи будуть завершені вчасно для посилення захисту енергетичних об'єктів від російських атак.

Зеленський про масовнаий удар рф: основною мішенню стали газові об’єкти, від яких залежить безпека транзиту в ЄС

unn.com.ua 27 Апр. 20:15 Категория:Війна

Зеленський про масовнаий удар рф: основною мішенню стали газові об’єкти, від яких залежить безпека транзиту в ЄСросія завдала масованого ракетного удару по газових об'єктах України, що мають вирішальне значення для постачання газу до Європейського Союзу. Частина ракет була збита українськими системами протиповітряної оборони.

Окупантам вдалося закріпитися в частині Очеретиного. Українські сили намагаються їх витіснити - ОСУВ Хортиця

unn.com.ua 27 Апр. 19:58 Категория:Війна

Окупантам вдалося закріпитися в частині Очеретиного. Українські сили намагаються їх витіснити - ОСУВ Хортицяросійським окупантам вдалося закріпитися в частині села Очеретине на Авдіївському напрямку, де тривають запеклі бої, а українські сили намагаються витіснити їх та відновити контроль.

Важка ніч для української енергетики: у ДТЕК показали масштаби руйнувань після масованої атаки рф

unn.com.ua 27 Апр. 19:44 Категория:Суспільство

Важка ніч для української енергетики: у ДТЕК показали масштаби руйнувань після масованої атаки рфРятувальники та енергетики працюють над відновленням електропостачання після масованої російської ракетної атаки, яка завдала значної шкоди енергетичній інфраструктурі України, а ДТЕК повідомляє про продовження зусиль з ліквідації наслідків, незважаючи на спроби росії залишити Україну без електроенергії.

Це лише перший крок: голова Київської ОВА Кравченко про звільнення Майбоженка, який влаштував п'яну ДТП

unn.com.ua 27 Апр. 19:23 Категория:Суспільство

Це лише перший крок: голова Київської ОВА Кравченко про звільнення Майбоженка, який влаштував п'яну ДТПВолодимиру Майбоженку, який спричинив п'яну ДТП з 4 потерпілими, звільнений з посади голови Броварської райдержадміністрації, йому загрожує кримінальна відповідальність без можливості уникнути відповідальності.

Допомога США дозволить Україні повністю профінансувати соціальні видатки цього року - Шмигаль

unn.com.ua 27 Апр. 19:14 Категория:Економіка

Допомога США дозволить Україні повністю профінансувати соціальні видатки цього року - ШмигальЗа словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, допомога США у розмірі $7,5 млрд дозволить Україні без затримок профінансувати всі соціальні видатки, такі як пенсії та субсидії.

Зеленський звільнив Майбоженка, який влаштував п'яну ДТП, з посади голови Броварської РДА

unn.com.ua 27 Апр. 19:07 Категория:Політика

Зеленський звільнив Майбоженка, який влаштував п'яну ДТП, з посади голови Броварської РДАПрезидент Зеленський звільнив Володимира Майбоженка з посади голови Броварської райдержадміністрації за скоєння п'яної ДТП з потерпілими.

Київська дитяча залізниця відкрила новий сезон

unn.com.ua 27 Апр. 19:02 Категория:Суспільство

Київська дитяча залізниця відкрила новий сезонКиївська дитяча залізниця відкрила сезон руху поїздів, дозволяючи дітям вивчати різні залізничні професії під наглядом професійних залізничників та пропонуючи заходи для відвідувачів у певні дні.

Данія планує закупити українську військову техніку для ЗСУ: Шмигаль зробив заяву

unn.com.ua 27 Апр. 18:48 Категория:Війна

Данія планує закупити українську військову техніку для ЗСУ: Шмигаль зробив заявуУкраїна та Данія підписали лист про наміри щодо закупівлі Данією українського військового обладнання, яке буде передано Збройним силам України.

alyona alyona та Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024: з'явилися фото

unn.com.ua 27 Апр. 18:39 Категория:Культура

alyona alyona та Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024: з'явилися фотоПредставники України alyona alyona та Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення у шведському місті Мальме, де відбудеться конкурс у 2024 році.



Ваш город Seattle ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 176490 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.